ClubNu The Beach editie
EVENEMENTEN

Een evenement vanuit de lucht geeft net dat extraatje meer. Opstijgende luchtballons, een waterski evenement of een beachfestival leveren mooie beelden op.

DRONE TROUWFOTO'S

Er ooit al eens aan gedacht om je huwelijks-, communie- of lentefeestfoto’s vanuit de lucht te nemen? In combinatie met je gewone foto’s kom je tot een zeer origineel foto-album. Of wat dacht je van een stukje video van je huwelijk vanuit de lucht, zeker en vast origineel en toch betaalbaar.

Valk Hotel Hoogkerk
VASTGOED

Ideaal als je je huis, appartement, domein wil verkopen of verhuren, een mooie foto vanuit de lucht maakt je onroerend goed interessanter op de markt.

VISUELE INSPECTIE ZONNEPANELEN

Defect aan je zonnepanelen of aan je dak, maar je weet niet precies wat of waar? In plaats van een dure hoogwerker in te huren voor een inspectie. We vliegen er naartoe voor een fractie van de prijs. Je kunt live meekijken op een monitor.

BEDRIJFSVIDEO & AFTERMOVIE

Een evenement vanuit de lucht geeft net dat extraatje meer. Opstijgende luchtballons, waterski evenement of een beachfestival leveren mooie beelden op.

SCHADE OPMETING NA STORM

Een boom op je dak gevallen? Stuk van je schoorsteen weggevlogen? Je maïsveld staat blank? Op zo’n moment heb je al genoeg dingen aan je hoofd! Wij kunnen hier op eenvoudige wijze foto’s van nemen voor de verzekering.

Interesse voor foto's en/of video's?